Ahad, 13 Julai 2014

Suasana Di Asrama Ku :D

Asrama tempat tinggal kami selain rumah. Di sini kami mengenali erti sahabat. Segala kenangan pahit dan manis diharungi bersama.
Ni lah suasana di dlm bilik/dorm aku. Semua jenis spark2 belaka. :D

Ni lah rutin slpas berbuka puasa kami ;)
#perlawanan carrom antara ayah n ikbal.

 
#budak ni nama dia Farihin a.k.a Ci In


#budak kt pintu tu nama dia ikmal(panjang) aku xtau la mcm mna dia leh trcegat kt pintu tu tiba2 ja.

 
#ni perlamanan www antara Acap kpk (atas) n Wish (bawah).

 
#pertarungan yg sengit di antara peninju2 gila







Happy Birthday Friend :D

Dah lama aku x on blogger, tiba2 hari ni  trdetik d hati nk on. Hari ni tarikh 13/7/2014 berkebetulan pula tarikh ni tarikh birthday member aku. So now entry update tntang birthday boy yang kat bawah ni la noh ;)
Kenal budak ni ?
X kenal ? Meh nk kenal kan. 
~ WeChat : BlackWish2 | Whatsapp : 0195625161 | IG : Darwisherss ~
~•INTRO•~
Darwish
16
Taman Seri Aman, Jitra
Kedah
Study at ILP Jitra
Kos Teknologi Plastik
*budak ni suka buat setai, tapi peramah. Dia ni jenis ajet2 Hot. Budak BAR-RISAN :¶
Ok dah kenal kan ?

Now aku nak wish kepada Darwish Happy Birthday. Semoga panjang umoq n muqah rezeki. Sory noh hadiah xda :)

Ahad, 16 Disember 2012

Blog Ni Suatu Hari Nanti !

Alangkah Bagusnya Jikalau Aq Boleh Guna Register Page Ni Dekat Blog Aq..
Nah Tngok Register Page Nie..


Design Sendiri Kot..Nie ja Yng Mampu Aq Buat..! Aq tau x Elok.
Jngn Dok Kutuk..
----------------------------------------------------------------------------------------------
AQ ADA, KAU ADA ? o.O

Facebook

Adoii.,dok on9 elok2 tiba2 terkeluaq. Ingtkan ada orng masok FB aq, xpa la..aq tnggu 5 minit....pastu aq log in balik n keluaq nie !


What The Fuck Facebook ?
Adoii dah la fhone aq tnggal kat kampong..babi btol la.!
haishh !
~ Sabor Je Lah ~